Gen-C

Maar zij die God kennen en Hem trouw zijn, zullen sterk worden en dappere daden verrichten. (Daniël 11:32) Welkom bij GEN C, de tienerafdeling van Heart2Heart

Thema: LIFE HACKS

Wij zijn niet GEN Z, maar GEN C, wat staat voor GENeration for Christ. Maar GEN C staat ook voor onze ‘genen’. Onze diepste identiteit willen we zoeken in Jezus alleen!

Wij hebben er zin in!

We kijken er enorm naar uit om jou dit jaar weer te ontmoeten, samen met nog 250 andere tieners. We gaan samen voor een te gekke tijd. We houden van doldwaze spelletjes, zoals uitdagingen waarbij de boys en girls hun krachten tegen elkaar zullen meten, beleven ruige sportactiviteiten, genieten van uitbundige worship met de GEN C worship band, maar ook van momenten van stilte voor God, luisteren naar zijn stem, inspirerende preken en het geven van ruimte aan Gods Geest.

Wij zien jou!

We bidden dat je je welkom mag voelen! Veel tieners komen ook alleen. Maar je bent niet alleen. Elke tiener komt in een smallgroup met zo’n 6 andere tieners, die is ingedeeld op jouw leeftijd. Zo’n groep wordt weer geleid door iemand van de leiding. Op deze manier leer je ook andere tieners kennen.

Elke dag hebben we ’s ochtends en ’s avonds celebrations (diensten). Saai? No way! Kom langs en je zult het meemaken

Maar we hebben ook sportactiviteiten met een mega stormbaan, een evangelisatie activiteit met een hele grote groep in Emmeloord, een avond waar er een spectaculair theaterstuk wordt opgevoerd, een gezellige kampvuuractiviteit, kortom, elke dag valt er bij GEN C wel wat te beleven! We gaan je zien!

Onze kernwaarden

 • Heilige Geest

  De Heilige Geest stelt Jezus centraal en spreekt door de Bijbel. Hij redt, geneest en bevrijdt door het volbrachte werk van Jezus aan het kruis.

 • Echtheid

  Wij willen echt en kwetsbaar zijn. Voor zowel vreugde als gebrokenheid is er plek. Tieners voelen zich veilig en delen hun hart.

 • Aansluiten

  Wij sluiten aan bij de belevingswereld van tieners. We brengen de boodschap van de Bijbel op een relevante manier. De dingen die we doen, doen we excellent en met kwaliteit.

 • Relaties

  Wij bieden een plek waar elke tiener wordt gekend en gezien. We staan voor een community waar we bemoedigend spreken, respect hebben voor elkaar en het goud naar boven halen.

 • Toffe tijd

  Wij zijn levendig, enthousiast en houden van humor. We houden naast serieus, van fun en gekke dingen.

Foto’s van vorig jaar

Zaai in het Droomfonds

Met het Droomfonds kan onze jonge generatie al op jonge leeftijd Gods hart ervaren, gaan schitteren voor Jezus en Zijn Koninkrijk ontdekken en uitleven. Wanneer heel veel mensen zaaien en investeren in deze waardevolle generatie, scheppen we samen de ruimte voor hen om ongehinderd Vader God te vingen, te ontmoeten en Zijn Koninkrijk te ervaren. Zaai je mee?

Ja, ik wil zaaien

Ontvang onze
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Heart2Heart!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.