Thema: IGNITE!

Naar onze mening staan we voor de zes mooiste dagen van het jaar. Een kleine week lang vriendschap en vakantie, sport en studie, muziek en meligheid, overleg en overgave, feest en frisdrank, gezelligheid en God. We kijken vol verwachting uit naar mooie avonturen met elkaar en onze schitterende Koning!

Samen met jou!

We dromen van meer hemel op aarde en verlangen naar een grotere doorbraak van Gods Koninkrijk in ons land. Bijzonder om te weten, dat dit ook het verlangen van onze hemelse Vader is! Hij wil jou inzetten voor dit plan en daarom willen wij je helpen om je geloofsleven te versterken en dagen je uit om moedig achter Jezus aan te gaan. We willen je aanmoedigen om te kiezen voor het hemelse leven en dat je daarin zult ontdekken hoe cool het is om met de Vader op stap te zijn.

Wij zien jou!

Teams hebben een centrale plek in het programma. Na ieder ochtendprogramma ontmoet je jouw team. Hier zal je de beste gesprekken hebben, vragen kunnen stellen, keuzes gaan maken en nieuwe vriendschappen kunnen aangaan. Het team van The Saints wil je uitdagen en aanmoedigen om je leven te gaan leven voor datgene dat het allerbelangrijkste is: de eer en glorie van Jezus!

Foto’s van vorig jaar

Crazy jeugdteam

We hebben een prachtig team van dertig gemotiveerde mensen o.l.v. Ruben Koudstaal en Benjamin Koning, die klaar staan om jou te ontvangen en 100% welkom te heten. We hebben een afwisselend en uitdagend programma voorbereid, met thema’s die ertoe doen. Samen gaan we een bovennatuurlijke week tegemoet. Wat nog belangrijker is: God staat klaar om je te zegenen. Hij wil jou zegenen én vernieuwen. Je bent van harte welkom in de jeugdtent!

Zien we jou ook bij The Saints dit jaar?

Meldt je snel aan

Aanmelden weekgast

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de zomerweek, het aanmelden, de camping, aankomst en vertrekdag of anders?

Ga naar FAQ

Ontvang onze
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Heart2Heart!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.