Kids

Wat een zegen is het om honderden kinderen te mogen ontvangen tijdens de zomerweek. Een team van vele vrijwilligers zal weer klaar staan om op hun beurt de kinderen tot zegen te zijn.

Heart2Heart Kids

Ieder jaar opnieuw zien we hoe God zijn liefde uitstort over de kinderen. We zien hen groeien in Zijn aanwezigheid. Ze horen en vooral zien hoe groot Hij is. Ze leren wat het betekent om God te aanbidden. Ze zien wonderen en tekenen.

Divers programma

Ook is er veel ruimte voor ontspanning. Voor iedere leeftijdsgroep geldt dat de kinderen worden ingedeeld in vaste groepen, met vaste medewerkers. De kinderen raken vertrouwd met hun groepsgenoten en hun eigen groepsleiders. Er is ruimte om te spelen, te knutselen, te sporten en vooral ook heel veel te kletsen over van alles en nog wat. Diepe gesprekken over de Bijbel of gewoon lekker even ontspannen bij elkaar zijn, het gaat hand in hand.

Thema: Feest

Happy Kids, 0-1 jaar
Glory Kids, 2-3 jaar
Super Kids, 4-6 jaar
Power Kids, 7-8 jaar
Amazing Kids, 9-11 jaar
Als wij om ons heen kijken, zien wij dat God zich actief inzet voor Zijn schepping en er liefdevol voor zorgt. Gods relatie met ons is gebaseerd op toewijding en zorgzaamheid. Een ‘Heavenly blessing’. Zo willen wij ook voor alle kinderen die aan ons worden toevertrouwd tijdens de conferentie week, met toewijding en zorgzaamheid zorgen. Zodat wij een zegen voor de kinderen mogen zijn.

De kinderen van 0-1 jaar mogen op zondagochtend gebracht worden vanaf 9.45 uur. Maandag- tot en met donderdagochtend mogen ze gebracht worden vanaf 10.00 uur. Ophalen direct na afloop van de dienst.

Locatie: Het strandhuis
Hallo Glory Kids, hebben jullie zin in een feestje? Jozef wel! Jozef heeft veel meegemaakt, nare dingen en mooie dingen. Jozef moest veel leren en God hielp hem daarbij. Nu ziet hij zijn broers weer terug, Jozef is héél blij. En wij zijn blij dat jij weer komt, gezellig samen spelen, bidden, zingen en eten. Het wordt echt een feest!

De kinderen van 2-3 jaar mogen op zondagochtend gebracht worden vanaf 9.45 uur. Maandag- tot en met donderdagochtend mogen ze gebracht worden vanaf 10.00 uur. Ophalen direct na afloop van de dienst.

Locatie: De Huiskamer
Gods hemelse zegen is er ook voor de kinderen! Ze gaan deze zomerweek leren dat ze deze zegen ook mogen doorgeven aan elkaar, het gezin waar ze bij horen en aan de wereld om hen heen! Bij de Superkids gaat het dak eraf! Ze gaan van alles leren over God, maar ook: zingen, dansen, springen, vlaggen, knutselen en spelen. Er is een poppenkast in de zaal en een springkussen in de achtertuin. Dat wordt genieten!

De kinderen van 4-6 jaar mogen op zondagochtend gebracht worden vanaf 9.45 uur. Maandag- t/m donderdagochtend mogen ze gebracht worden vanaf 10.00 uur. Ophalen direct na afloop van de dienst.

Locatie: De Stal
Dit jaar gaan we op reis. Stap maar in! We gaan de Bijbel door, leren verschillende mensen kennen, en hun verhaal. De poppen Albert en Bob zijn er ook weer bij En Carel ook, als hij tenminste op tijd is. Albert haalt herinneringen op en Bob loopt zoals altijd weer te stuiterballen. Carel probeert het te volgen en is zijn rustige zelf.

In de diensten leren we wat Jezus deed en dat God je Vader wil zijn en dat je vervuld kunt worden met de Heilige Geest. In de groepjestijd verwerken we met spelletjes, opdrachten en knutselen wat we hebben geleerd en natuurlijk gaan we ook lekker zingen en springen.

De kinderen van 7-8 jaar mogen op zaterdagavond gebracht worden vanaf 18.45 uur. Aanvang dienst 19.15 uur. Zondag- t/m donderdagochtend mogen ze gebracht worden vanaf 10.00 uur, aanvang dienst 10.15 uur. Maandagavond en woensdagavond mogen ze gebracht worden vanaf 19.00 uur. Aanvang dienst 19.15 uur. Ophalen direct na afloop van de dienst.

Locatie: De Kapschuur
De Amazing kids zitten dit jaar in een echte tent. Dat is supercool. Samen met Barrie en Harrie gaan we de boel verbouwen! Alles wordt aangepakt. De fundering wordt nagekeken, muren zullen wijken, er wordt kleur aan de inrichting gegeven en natuurlijk gaat het dak eraf. Alles volgens het plan van De Architect. Maar wie zijn wij eigenlijk en wie ben jij? Wat kunnen we allemaal nog meer leren van die Architect? Dat gaan we deze week uitzoeken. Kom je ook?

De kinderen van 9-11 jaar hoeven niet door hun ouders gebracht te worden, maar mogen zelf komen en ook weer zelf weg. De avonddiensten (za.av. t/m wo.av.) beginnen om 19.15 uur. De ochtenddiensten (zo.mo. t/m wo.mo) beginnen om 10.15. De zaal gaat altijd een kwartier van tevoren open. Op donderdagmorgen zullen wij in de volwassen tent aanschuiven.

Locatie: Tent veld Mozes

Foto’s van vorig jaar

Zien we jou ook bij de Kinderen dit jaar?

De boekingen zijn zo hard gegaan dat je alleen nog kan aanmelden als je vader of moeder vrijwilliger wordt bij het Kinderwerk.

Aanmelden vrijwilliger

Zaai in het Droomfonds

Met het Droomfonds kan onze jonge generatie al op jonge leeftijd Gods hart ervaren, gaan schitteren voor Jezus en Zijn Koninkrijk ontdekken en uitleven. Wanneer heel veel mensen zaaien en investeren in deze waardevolle generatie, scheppen we samen de ruimte voor hen om ongehinderd Vader God te vingen, te ontmoeten en Zijn Koninkrijk te ervaren. Zaai je mee?

Ja, ik wil zaaien

Ontvang onze
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Heart2Heart!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.