Parkeer Ticket

Je neemt de hele week deel aan de Zomerweek. Aankomst is op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2024. Vertrek is voor kampeerders op donderdag 8 augustus en de accommodaties dienen uiterlijk vrijdag 9 augustus om 10.00 uur uit te checken. Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein tijdens de Zomerweek.

De camping is volgeboekt, maar u kunt zich inschrijven op de reservelijst

Kinderen en tieners zijn al volgeboekt!  Help mee als vrijwilliger bij de kinderen/tieners, voor deze vrijwilligers zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meld je aan via vrijwilliger@heart2heart.nl

Kom je met de auto?

Parkeerkaart

Wees verzekerd van een parkeerplek en bestel nu je parkeerticket.

FAQ Parkeren

 • Moet ik een parkeerkaart kopen?

  Ja, tenzij je met de fiets komt. Zonder parkeerkaart kan je niet parkeren op het festivalterrein of omgeving. Als je deze niet vooraf besteld dien je hem ter plekke aan te schaffen tegen een duurder tarief.

 • Wanneer is de Zomerweek?

  De zomerweek is in week 32. De eerste samenkomst is op zaterdagavond 3 augustus en de laatste op donderdagochtend 8 augustus 2024.

 • Wat voor ticket moet ik boeken als ik bij vrienden/familie in de caravan/tent kan overnachten die al geboekt hebben?

  Je moet een conferentieticket boeken plus een campingticket.

  Vermeld in het opmerkingsveld bij wie je verblijft.

 • Wat voor ticket moet ik boeken als ik bij vrienden/familie in de accommodatie kan verblijven die al geboekt hebben?

  Je moet een conferentieticket boeken. Daarna selecteer je in het scherm verblijf ‘Geen verblijf’. Vermeld in het opmerkingsveld bij wie je verblijft.

 • Kan ik ook een verblijfplaats in de omgeving boeken en mee doen met de conferentie?

  Jazeker, je kan dan een weekticket ‘Zonder Verblijf’ boeken en selecteer vervolgens in het scherm verblijf ‘Geen verblijf’. 

 • Mag ik mijn huisdier meenemen?

  Nee, tijdens de Zomerweek zijn huisdieren niet toegestaan op het gehele terrein.

 • Wanneer is de aankomstdag?

  Aankomst is op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2024. Het tijdstip waarop jij mag inchecken berichten wij je enkele weken voor de Zomerweek.

 • Wanneer kun je vertrekken na afloop van de Zomerweek?

  De vertrekdag is donderdag 8 augustus van 14.00-19.00 uur voor kampeerders. Accommodaties dienen uiterlijk vrijdag 9 Augustus om 10.00 uur uit te checken.

 • Tot wanneer kan ik annuleren?

  Als je voor 1 juni 2024 annuleert, brengen wij 20% annuleringskosten in rekening en worden administratiekosten ingehouden op uw teruggave.

  Als je in juni annuleert, brengen wij 50% annuleringskosten in rekening en worden administratiekosten ingehouden op uw teruggave. 

  Annuleer je in de maand juli of augustus, dan is er geen teruggave mogelijk.

 • Kan ik voor mijn kind en/of tiener betalen?

  De kosten voor kinderen en tieners worden betaald uit het droomfonds. Als je voor je eigen kind en/of tiener wil betalen, kan je bijdragen aan het droomfonds. Dit is mogelijk via onze website of op de betalingspagina.

 • Ik heb een andere vraag.

  Kijk onder FAQ of je vraag erbij staat, zo niet, mail ons boekingzomerweek@heart2heart.nl