Weekgast

Je neemt de hele week deel aan de Zomerweek. Aankomst is op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2024. Vertrek is voor kampeerders op donderdag 8 augustus en de accommodaties dienen uiterlijk vrijdag 9 augustus om 10.00 uur uit te checken. Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein tijdens de Zomerweek.

Je hebt gekozen voor geen verblijf

Dit betekent dat je buiten het park verblijft of dat je bij iemand in de accommodatie verblijft die reeds geboekt heeft. Vul bij opmerking in bij wie je in de accommodatie verblijft. Verblijf je bij iemand op de camping, dan dien je een campingticket aan te schaffen.

FAQ Camping

  • Kan ik later arriveren?

    Het is niet mogelijk om halverwege de Zomerweek een nieuwe kampeerplek in te nemen. Wel is het mogelijk om op zaterdag een kampeerplek in te richten en deze later in de week te betrekken. Je bent dan echter wel het volledige bedrag verschuldigd.

  • Kan ik eerder vertrekken?

    Het is niet mogelijk om halverwege de Zomerweek op te breken van het kampeerterrein. Kampeermiddelen kunnen pas op donderdagmiddag vanaf 14.00 uur worden weggehaald van het kampeerterrein.

  • Mag ik mijn huisdier meenemen?

    Nee, tijdens de Zomerweek zijn huisdieren niet toegestaan op het gehele terrein.