Weekgast

Je neemt de hele week deel aan de Zomerweek. Aankomst is op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2024. Vertrek is voor kampeerders op donderdag 8 augustus en de accommodaties dienen uiterlijk vrijdag 9 augustus om 10.00 uur uit te checken. Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein tijdens de Zomerweek.

Kamperen

Caravan, camper, vouwwagen, tent

Kamperen (met stroom)

Een plek is maximaal 8x3 meter, wat betekent dat een voortent of luifel of partytent is toegestaan mits dit samen met je kampeermiddel op de plek past. Er is per campingplek een aansluiting voor elektriciteit. Stroom is niet toereikend voor gebruik van elektrische kachel, magnetron, airco, frituurpan e.d.
Tent

Kamperen (zonder stroom)

Je wordt ingedeeld op een veld waar alleen tenten kunnen staan. Wil je bij een groep staan, koop dan een ticket met stroom. Kom je met iemand samen die ook zonder stroom komt kamperen, zorg dan dat je tegelijk aan komt.

FAQ Kamperen

 • Wanneer is de Zomerweek?

  De zomerweek is in week 32. De eerste samenkomst is op zaterdagavond 3 augustus en de laatste op donderdagochtend 8 augustus 2024.

 • Wanneer is de aankomstdag?

  Aankomst is op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2024. Het tijdstip waarop jij mag inchecken berichten wij je enkele weken voor de Zomerweek.

 • Kan ik later arriveren?

  Het is niet mogelijk om halverwege de Zomerweek een nieuwe kampeerplek in te nemen. Wel is het mogelijk om op zaterdag een kampeerplek in te richten en deze later in de week te betrekken. Je bent dan echter wel het volledige bedrag verschuldigd.

 • Wanneer kun je vertrekken na afloop van de Zomerweek?

  De vertrekdag is donderdag 8 augustus. Je kunt vanaf 14.00 uur met je auto het terrein op en dient uiterlijk 19.00 uur het terrein te verlaten.

 • Kan ik eerder vertrekken?

  Het is niet mogelijk om halverwege de Zomerweek op te breken van het kampeerterrein. Kampeermiddelen kunnen pas op donderdagmiddag vanaf 14.00 uur worden weggehaald van het kampeerterrein.

 • Kunnen we bij elkaar staan als we met anderen komen kamperen? 

  Dat is mogelijk. Hiervoor moet je bij boeking een contactpersoon en naam van de groep aangeven en een campingticket met stroom boeken.

  De stand per 15 juni 2024 of eerder als de camping vol geboekt is bepaalt of je zekerheid hebt op een plekje bij de groep.

 • Kunnen wij een voorkeursveld aangeven?

  Nee, dit is niet mogelijk. Uitzondering voor minder valide.

 • Kunnen we een partytent neer zetten op het kampeerveld?

  Een partytent is alleen toegestaan als deze past op je kampeerplek. Combinatie met een luifel of voortent is niet mogelijk.

 • Mag ik mijn huisdier meenemen?

  Nee, tijdens de Zomerweek zijn huisdieren niet toegestaan op het gehele terrein.

 • Mogen we op de camping barbecueën?

  Nee, open vuur is verboden op de camping.

 • Ik heb een andere vraag.

  Kijk onder FAQ of je vraag erbij staat, zo niet, mail ons boekingzomerweek@heart2heart.nl